Modint Credit & Finance i samarbejde med Qred

Hvordan fungere et erhvervslån fra Qred

Ved at sende en uforpligtende låneansøgning til Qred, kan du få udbetalt dit erhvervslån senest i morgen.

Et erhvervslån er for alle virksomheder og Qreds erhvervslån er fleksible og sikre at tage. Vi hos Qred mener at et lån bør være til at forstå og overskuelig.

For at gøre det lettere for dig at opnå den nødvendige finansiering for at vokse, har vi etableret et samarbejde med Modint Credit & Finance

Fleksibel at have
Let at forstå
Personlig service
Ansøg gratis og uforpligtende!

Ansøg på et minut

Udfyld ansøgningskemaet på få minutter, og vi tager kontakt indenfor kort tid.

Hurtig udbetaling

Underskriv aftalen med MitID. Pengene er på din konto indenfor få bankdage.

Uforpligtende

Det er gratis at søge om et lån, og tilbuddet er uforpligtende.

Vi har de mest tilfredse kunder

Vi fortæller gerne mere om vores enkle processer og vores personlige service. Men vi vil hellere lade vores kunder fortælle om os!

Nader ejer af Rajissimo

"Qred er ikke bare en bank, for mig er de en samarbejdspartner. De gjorde det muligt for mig at udvide."

Rudi ejer af GenstartHjertet

“De var hurtige og villige til at hjælpe under corona. Det virkede som en god kortsigtet løsning."

Uanset hvad du behøver, kan et erhvervslån fra Qred hjælpe

Personlig service

Vores fantastiske kunde team står til rådighed for dig, hvis der skulle opstå spørgsmål igennem processen.

Fast månedsgebyr

Hver måned betaler du et månedsgebyr samt et afdrag. Du kan indfri lånet når du ønsker og kun betale for de måneder du bruger det.

Fleksible vilkår

Der er ingen bindingsperiode. Du betaler alene for de måneder du bruger lånet.

Ingen skjulte gebyr

Der er ingen skjulte gebyr eller tekst med småt. Et erhvervslån bør være let at forstå.

Almindelige spørgsmål

Hvad er renten på et erhvervslån?

Lånet er rentefrit. Du betaler et fast månedsgebyr for de måneder, du bruger lånet. Det vil sige du for hver påbegyndt måned, betaler et månedsgebyr. Der kommer ikke yderligere gebyr oveni.

Månedsgebyret baseres på en individuel kreditvurdering af virksomheden samt virksomhedens ejere. Virksomhedens kreditvurdering baseres på flere forskellige parametre, og vi foretager en vurdering og analyse af hver enkel ansøgning.

Hvad sker der, hvis ikke jeg kan tilbagebetale lånet?

Du vil først modtage en venlig påmindelse om, at vi mangler din betaling. Løbende vil du modtage flere rykkere. Vi opfordre dig til at kontakter os, så snart du kan se, du har problemer med en betaling, således vi i fællesskab kan finde en løsning der passer begge parter.

Såfremt der ikke indgås en aftale, vil vi være nødsaget til at overdrage sagen til inkasso via vores advokatforbindelse.

Hvordan adskiller Qred sig fra andre erhvervslån?

Qred tilbyder en alternativ og fleksibel løsning til erhvervslivet. Ved hjælp af moderne teknologi og algoritmer kan vi analysere data fra hundredvis af kilder, og på den baggrund foretage en solid vurdering af ansøgerens virksomhed. Hurtigt og effektivt. For de danske virksomheder betyder det, at det nu kun tager ét minut at ansøge om et erhvervslån, og at pengene udbetales hurtigt efter underskrift. Ingen anden virksomhed bevilger og udbetaler erhvervslån hurtigere end Qred. Derudover tilbyder Qred en ny tilbagebetalingsløsning, som betyder, at man kun betaler for lånet i den tid, man rent faktisk har det. Du er altså aldrig bundet af et lån hos os, og kan til enhver tid indfri lånet uden ekstra omkostninger.

Hvem kan ansøge om et lån?

Alle danske aktieselskaber, anpartsselskaber, enkeltmandsvirksomheder, personligt ejede mindre virksomheder og interessentselskaber kan ansøge om et lån. Det har ingen betydning, om din virksomhed er ny eller gammel, stor eller lille - for vi har hjulpet virksomheder i alle brancher. Vi foretager en individuel kreditvurdering af alle virksomheder. Det vigtigste for os er, at der findes et godt og sundt forretningskoncept og dygtige iværksættere bag virksomheden.

Kontakt os

Vi elsker små virksomheder. Kontakt os og fortæl hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.
08:00 - 17:00 (man-fre)
Vi svarer på mail inden for en arbejdsdag