Vi holder lukket henover påsken, men vender tilbage tirsdag d. 11 med et svar på din låneansøgning

Grundet tekniske problemer med vores telefonsystem kan vi i øjeblikket kun kontaktes på tlf: +45 89 87 37 04, email: support@qred.dk eller på hjemmesidens chat. Vi beklager ulejligheden!

Natten mellem den 22. og 23. august, opdaterer vi vores systemer. Det kan forkomme, at man ikke kan sende ansøgninger.  Opdatering er skemalagt at vare fra kl 23.00 til kl 02.00. Hvis i oplever dette bedes i forsøge igen efter dette tidsrum.

Qred lancere finansiering til danske virksomheder

19/7/2017

Qred, der er den svenske Fintech-ekspert i erhvervslån, lancer sine tjenester på det danske marked.

I fremtiden vil Qred tilbyde fleksible erhvervslån uden oprettelsesgebyr eller bindingstid. En fleksibel løsning for erhvervslån til de danske små og mellemstore virksomhed.

 

Danmark er det tredje marked Qred indtager med finansielle løsninger til små erhvervsdrivende.

Fintech-långiveren Qred blev grundlagt i Sverige (2015) og har allerede haft succes med at lancere i Finland (2016).

Qred forventer at kunne tilbyde det første lån i Danmark i tredje kvartal.

 

"At gå ind i Danmark virker som en naturlig forlængelse af vores eksisterende markeder. Danmark har et godt grundlag for iværksættere, men der mangler finansieringsløsninger henvendt til nystartet virksomheder. " siger Emil Sunvisson, CEO for Qred.

 

For at sikre at lanceringen og de danske kunder møde den bedste service, er der allerede samlet et dansk team med viden om lånemarkedet og SMV markedet i Danmark.

 

Qred vil betyde finansiering på det danske marked i form af erhvervslån fra 10.000 kr. og op til 500.000 kr. uden oprettelse gebyr, skjulte omkostninger eller besværlig gørende processor. Det er fleksibelt, og nemt præcis som dansk SMV'er har brug for til at skabe yderligere vækst i virksomheden. 


Author

Sanne Holmvang
Marketing Manager, Danmark
sanne.holmvang@qred.com

Navigation

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil