Vi holder lukket henover påsken, men vender tilbage tirsdag d. 11 med et svar på din låneansøgning

Grundet tekniske problemer med vores telefonsystem kan vi i øjeblikket kun kontaktes på tlf: +45 89 87 37 04, email: support@qred.dk eller på hjemmesidens chat. Vi beklager ulejligheden!

Natten mellem den 22. og 23. august, opdaterer vi vores systemer. Det kan forkomme, at man ikke kan sende ansøgninger.  Opdatering er skemalagt at vare fra kl 23.00 til kl 02.00. Hvis i oplever dette bedes i forsøge igen efter dette tidsrum.

Klar til valentinsdag?

Klar til valentinsdag?

Sille Larsen

Marketing Lead Danmark
Qred
30/1/2023
5
minutter

Valentinsdag er en af de mest travle tider på året for virksomheder. Det er en dag, hvor folk leder efter kærlighed, og de er villige til at bruge penge på det. Valentinsdag handler dog ikke kun om romantik og blomster; det handler også om, at brands skal vise deres kreativitet og personlighed frem. Hvis du vil have din virksomhed til at få succes på denne helligdag, har du brug for en god markedsføringsstrategi - og det betyder, at du skal skabe en fantastisk Valentinsdagskampagne!

Vær kreativ, men bliv ikke for personlig.

Du kunne lave valentinkort til kunderne! Når det gælder det perfekte valentinkort, er der et par ting, du skal huske på. Du må ikke være for generisk eller for seriøs. Du ønsker, at dine kort skal være lette og sjove uden at være kiksede eller overdrevent romantiske. Og vigtigst af alt - de skal ikke koste så meget, at det føles som om, at du tager væk fra en ellers god chance for at sælge noget.

Vær kreativ! Tænk på smarte måder, der taler direkte om, hvad dine modtagere gør til hverdag - eller endnu bedre, hvordan de bruger deres tid, når de ikke arbejder: Måske er deres yndlingsaktivitet vandreture, måske har de masser af kæledyr, måske elsker de at gå i byen fredag aften med venner ... uanset hvad det måtte være, så sørg for, at der er en eller anden form for repræsentation af dette personlighedstræk i dine designs, så folk ved præcis, hvem der får disse fantastiske kort i år!

Tænk på et slogan, der giver genklang.

Et godt slogan kan gribe sig fast i kunderne underbevidsthed, og sørge for at du er det første de tænker på, når behovet er der. Dit slogan skal være mindeværdigt, men det er også vigtigt at undgå at være for personligt. Du skal sikre dig, at din virksomhed kan relatere til alle dine kunder, ikke kun til dem med et bestemt køn eller bestemte interesser, men også dem det måske ikke kender dig endnu.

Et slogan skal være fængende og mindeværdigt, men ikke for langt eller kompliceret. Prøv at afprøve nogle forskellige variationer af dit slogan, indtil du finder det perfekte slogan!

Brug dit branding til det yderste.

Som det gamle ordsprog siger, hvis du ikke kan være sammen med den, du elsker, så elsk den, du er sammen med. Og i dette tilfælde betyder det dit brand. Her er et par måder at gøre Valentinsdag til noget særligt for din virksomhed:

  • Brug dit brand som en indgangsport til at skabe en oplevelse, der er helt unik.
  • Lav et produkt eller en tjeneste, der på enestående vis repræsenterer, hvem du er, og hvad der får folk til at blive forelsket i din virksomhed.
  • Tilbyd noget nyt og spændende som en del af en eksisterende service eller produktlinje - gør det sjovt!
  • Skab et miljø, hvor medarbejderne føler sig værdsat og validerede, så de bedre kan yde enestående kundeservice til deres kunder (og hinanden).

Udnyt begivenheden, men overdriv ikke.

Målet med Valentinsdag er at gøre den til noget særligt, men overdriv ikke. Det er nemt at lade sig rive med af dagen og skrive noget, der er for personligt eller flyvsk. Det hjælper også, hvis du kender din kunde godt nok i forvejen - så kan du skræddersy din besked eller mail i overensstemmelse hermed.

Du ønsker ikke at være for seriøs og langtrukken. Du ønsker heller ikke, at din besked skal virke sjov bare for sjovs skyld; den skal have en vis mening bag sig, for det er trods alt en helligdag, hvor man fejrer kærligheden! Endelig er der masser af måder at udtrykke romantik på i din markedsføring uden at være overdrevent seksualiseret eller pusse nuttet - sørg for, at din markedsføring ikke falder ind i nogle dårlige vaner.

Planlæg ikke din kampagne i sidste øjeblik.

Planlægning på forhånd er den bedste måde at undgå stress på Valentinsdag. Du har sikkert en million ting at lave den 14. februar, men hvis du planlægger din kampagne mindst nogle uger i forvejen (hvis ikke tidligere) bliver det meget nemmere at sikre, at alt går glat.

Ved at planlægge i forvejen kan du også undgå fejl og udgifter. Hvis du venter til sidste øjeblik, er der ikke tid til at prøve sig frem med opskrifter eller dekorationer - enten får du det rigtige eller bliver tvunget til at købe noget dyrt i butikken (som sikkert ikke passer ind i dit tema alligevel).

Sæt tid og kræfter ind på en Valentinsdagskampagne.

  • Planlæg i forvejen.
  • Sørg for, at du har et team til at hjælpe dig.
  • Sørg for, at du har en plan for, hvad der sker, (hvis det regner eller sner).

Jo mere vellykket din Valentinsdag-kampagne er, jo større er sandsynligheden for, at du får kunderne igen resten af året.

Valentinsdag er en god mulighed for at få nye kunder. Når alt kommer til alt, elsker næsten alle romantik! Og hvilken bedre måde at fejre Valentinsdag på end ved at bruge penge på en oplevelse eller gave?

Selvfølgelig skal du gøre dig tanker om, hvorvidt du vil tegne et romantisk billede af virksomhed til dine kunder. Hvis det ikke er et forhold der passer, kan det være bedre at springe fra.

Konklusion

I sidste ende er Valentinsdag en fantastisk mulighed for dit brand til at skabe kontakt til kunderne. Det er en sjov højtid, der bringer folk sammen, og den kan bruges til at opbygge loyalitet og skabe forbindelser mellem din virksomhed og dens målgruppe. Det er dog vigtigt, at du ikke bliver for personlig eller finder på fakta om, hvor meget du holder af en anden person, medmindre de faktisk ser dig gøre det! Vi anbefaler, at du holder tingene let, men også konsekvent på tværs af platforme, så folk ser, hvad der gør dem til noget særligt ud over det, der også gør din virksomhed til noget særligt

Related posts

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil