Vi holder lukket henover påsken, men vender tilbage tirsdag d. 11 med et svar på din låneansøgning

Grundet tekniske problemer med vores telefonsystem kan vi i øjeblikket kun kontaktes på tlf: +45 89 87 37 04, email: support@qred.dk eller på hjemmesidens chat. Vi beklager ulejligheden!

Natten mellem den 22. og 23. august, opdaterer vi vores systemer. Det kan forkomme, at man ikke kan sende ansøgninger.  Opdatering er skemalagt at vare fra kl 23.00 til kl 02.00. Hvis i oplever dette bedes i forsøge igen efter dette tidsrum.

Tour de France 2022

Tour de France 2022

Sanne Holmvang

Marketing Manager, Danmark
29/6/2022
3
minutter

Tour de france er for mange en fast del af sommeren uanset om man går op i det eller ej, så ved alle at det er et tilbagevende arrangement sommer efter sommer. Med primært afholdelse i Frankrig. 

I år flyttes starten for 24. Gang siden 1954 ud af Frankrig og for første gang nogensinde kommer den til Danmark. København biver således den nordligste by for den store igangsættelse. 

Økonomien bag Tour de France

De 3 første af årets tour skulle oprindelig have fundet sted i 2021, men grundet bl.a. corona blev det udskudt til 2022. 

Starten går som nævnt i København, hvor der er stort show med præsentation af de forskellige hold samt ryttere. Ligeledes afholdes første etape der er en enkelstartsetape også i København. Anden etape går fra Roskilde til Nyborg. Sidste etape fra Vejle til Sønderborg. Inden gruppens første hviledag hvor de skal transporteres ned til Dunkerque, der er placeret i det nordlige Frankrig. 

Det har ikke været gratis at få touren til Danmark. Den officielle pris er 88 mio kr; der skal betales til den franske arrangør ASO. Det er sammen med den danske stat, københavns, Nyborg, Sønderborg, Roskilde og Vejle kommune og Region Hovedstaden, Sjælland og Syddanmark der står for at betale størstedelen. 1 mio kr er finansieret af sponsorer. 

De kommuner der har haft et ønske om at have løbet til at køre igennem deres områder har ligeledes skulle bidrage med minimum 600.000 kr til lokal markedsføring. Dette skyldes at der vurderes en stor mulighed for at tiltrække turismen til områderne. Og dermed skabe vækst til lokalområdet, forretninger, hoteller og restauranter. 

Det lokale bidrag 

At et stort event som Tour de France kommer til Danmark, skaber gode muligheder for de forretninger det ligger i lokal området.
Det handler bare om at gribe dem. 

Tænk over hvordan din virksomhed kan deltage i festen, det kan være oppyntning af butikken for at invitere festen indenfor. Det kan være du har noget merchandise eller en anden gode du har mulighed for at hive frem til sådan en begivenhed. 

Ved at skabe opmærksomhed omkring din virksomhed i bybilledet har du mulighed for at tiltrække de ekstra turister der er i området for at se Tour de France, du vil ligeledes også tiltrække ekstra opmærksomhed fra de lokale, og denne opmærksomhed har du mulighed for at arbejde videre med selv efter eventet er draget videre. 

Du kan se meget mere til de præcise ruter på https://letourcph.dk/

Hvornår sker det?

Så vær klar allerede den 29. Juni er der præsentation af holdene hvor der køres hyldest runde rundt i København. Inden den officielle start går i København den 1 juli. 

Vær opmærksom på hvornår de forskellige byer spærres af for trafik i forbindelse med løbet. 

Hos Qred ønsker vi alle en god sommer og en god Tour. 

Related posts

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil