Nyt samarbejde med Startinfo.dk

Nyt samarbejde med Startinfo.dk

Sanne Holmvang

Marketing Manager, Danmark
1/2/2022
2
minutter

Går du og overvejer at starte egen virksomhed? 


Vi har tidligere skrevet en masse om gode råd til hvordan man kommer bedst fra start. Nu har vi indgået samarbejde med Startinfo.dk, som er specialister i netop det. 

Læs meget mere om samarbejdet her


Startinfo.dk er klar over at der er forskel fra kommune til kommune med forskellige muligheder, du kan derfor på deres hjemmeside gå ind på netop din kommune og tjekke op på om der er nogen særlige tiltag for at fremme iværksætteri. 


Langt de fleste kommuner i Danmark har i dag en strategi for iværksætteri i deres kommunalpolitik. Det er lige netværksgrupper, mentor forløb eller tilskud til opstart. Det er derfor vigtigt at undersøge mulighederne i netop den kommune du starter virksomhed i. 

Find mulighederne i netop din kommune her


Hans Peter Wolsing der er grundlægge og drivende kraft bag Startinfo.dk, har en lang historik bag sig når det kommer til at guide iværksættere i gang. I den forbindelse kan ,man også finde IværksætterGuiden på hans hjemmeside. Her findes information om langt det meste, delt ind i kategorier alt efter om du er før opstart, under opstart eller lige efter opstart, så er der information om det meste. 


Et samarbejde mellem Startinfo.dk og Qred giver god mening, da vi hos Qred mener at de bedste forudsætninger for iværksættere opstår når alle hjælpes ad og bakker om dem. Qred er klar over at der i nogen perioder er mere brug for sparring, og her kommer Startinfo.dk ind i billedet. 


Related posts

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil