Nu' det jul igen - for dig og din virksomhed

Nu' det jul igen - for dig og din virksomhed

Sille Larsen

Marketing Lead Danmark
Qred
13/12/2023
2
minutter

Julen er over os, og som virksomhedsejer, er det den perfekte tid at sprede hygge og få det bedste ud af en festlig tid på året. Derfor deler vi nogle juleinspirerede tips og ideer til at gøre julen ekstra god for din virksomhed og dine ansatte. 

1. Pynt op!
Der skal egentlig ikke så meget til. Et kalenderlys, en dåse med brunkager og pebernødder eller lidt julemusik. Du bestemmer helt selv, hvor meget du vil satse på julestemningen. Uanset hvad, skrues der op for hyggen både for kunder og kollegaer.

2. Gør brug af særlige juletilbud
Julen er en optimal tid til at få opmærksomheden fra potentielle nye kunder. Langt de fleste af os er på jagt efter den helt rette julegave til børn, kusiner og bedsteforældre, og hvem kan sige nej til et godt tilbud? Måske er det lige netop dit produkt eller service, der skal under juletræet i år. 

3. Engager dig i lokalsamfundet
For nogle er julen forbundet med glæde og hygge, mens den for andre kan være hård. Heldigvis findes der både lokale og nationale organisationer, som gør, hvad de kan for at hjælpe dem, der har brug for det. Det kan være, at I skal indgå et partnerskab eller at din virksomhed kan bidrage med noget, der hjælper dem, der er hårdest ramt. Udover at gøre en forskel, er det også godt for din virksomheds profil. 

4. Styrk fællesskabet på de digitale kanaler
Lad dine sociale kanaler få et julet præg og opfordre dine følgere til at dele deres bedste minder. Følgere på sociale medier, som føler sig set og hørt, er et følgere, der engagerer sig. 

5. Personlige julehilsner
Send et kort eller måske endda en lille pakke til dine kunder, partnere og ansatte. Det behøver ikke være håndskrevet i den fineste kalligrafi, for det er tanken, der tæller.

Med dette vil vi på Qred ønske dig en glædelig jul og et rigtig godt nytår!

Related posts