Kom i gang til julesæsonen: 5 budgetvenlige tips til at markedsføre din virksomhed

Kom i gang til julesæsonen: 5 budgetvenlige tips til at markedsføre din virksomhed

Sille Larsen

Marketing Lead Danmark
Qred
29/11/2023
2
minutter

Julen står for døren, og det er tid til at forberede din virksomhed på den travle tid. Men som vi alle ved, så varer julen længe og koster mange penge. Derfor har vi på Qred samlet vores fem mest budgetvenlige tips til, hvordan du booster markedsføringen af din virksomhed.

1. Vær aktiv på de sociale medier

Er du aktiv på de sociale medier, er julen en perfekt tid til at give dine konti lidt hygge. Skab en digital julekalender med billeder af dine tjenester eller produkter, eller giv dine følgere et glimt af dagligdagen på arbejdspladsen. Hvem sætter ikke pris på glade medarbejdere omgivet af julehygge? 

2. Opdater din hjemmeside

Giv din hjemmeside et præg af jul. Det kan være så diskret som et lille ikon til, at du maler hele siden rød og grøn. Det signalerer til alle, som klikker sig ind på din hjemmeside, at du er aktuel, har overskud, og at der er mennesker bag facaden, der ligesom dem nyder den søde tid. 

3. Konkurrence og giveaways

Er der noget som virkelig batter, så er det konkurrencer og giveaways! Uanset om det er på dine sociale medier eller på din hjemmeside, så er fristen for at vinde et produkt eller tjeneste umuligt at modstå, og det øger som regel trafikken og engagementet på dine kanaler. Det kan være alt fra “Gæt antallet af pebernødder i krukken” til “Del dit bedste juleminde”. Kun fantasien sætter grænser. 

4. Engager dig lokalt

Opsøg de lokale julemarkeder eller arrangementer, og se om ikke du kan være med på vognen. Måske du skal have en stand, dele lidt julegodter ud eller noget helt tredje? Uanset hvad, er det en fantastisk måde at få kontakt til nye potentielle kunder og samtidig at vise støtte til lokalsamfundet. 

5. E-mail marketing med et personligt touch

Skru op for julestemningen i dine nyhedsbreve. Tilføj en julehilsen, en eksklusiv julerabat eller et helt særligt tilbud. Det personlige præg styrker relationen til læserne og motiverer til fortsat at åbne dine e-mails. 

Nu får du ikke mere for den 25-øre! Vores fem bedste og mest budgetvenlige tips til at skrue op for synligheden af din virksomhed under julen.

Med dette vil vi på Qred ønske dig en rigtig god jul! 🎄

Related posts