Vi holder lukket henover påsken, men vender tilbage tirsdag d. 11 med et svar på din låneansøgning

Grundet tekniske problemer med vores telefonsystem kan vi i øjeblikket kun kontaktes på tlf: +45 89 87 37 04, email: support@qred.dk eller på hjemmesidens chat. Vi beklager ulejligheden!

Natten mellem den 22. og 23. august, opdaterer vi vores systemer. Det kan forkomme, at man ikke kan sende ansøgninger.  Opdatering er skemalagt at vare fra kl 23.00 til kl 02.00. Hvis i oplever dette bedes i forsøge igen efter dette tidsrum.

Det er enkelt at få et erhvervslån - eller?

Det er enkelt at få et erhvervslån - eller?

Sanne Holmvang

Marketing Manager, Danmark
21/3/2023
4
minutter

At gå til banken og få et lån til sin virksomhed har aldrig været enkelt! 

Eller, vent nu lidt? Er det det virkelig sandt? Faktum er at de store banker har fokuseret mere og mere på privatlån, hovedsagelig realkreditlån og boliglån, i de seneste årtier. Dette er på trods af, at bankerne blev grundlagt med det formål at opbevare privatpersoners ejendele og hjælpe virksomheder med deres likviditetsstyring og lån. Med andre ord er dendulet skiftet, og nutidens små virksomhedsejere har svært ved at få finansiering, særligt hvis de er nye og små. 

Finanskriser og økonomisk ustabilitet har fået bankerne til at flytte deres fokus fra at låne penge ud til små virksomheder, til at hjælpe privatpersoner med lån, opsparing og betalingsløsninger som f.eks. kreditkort osv. 

Hvad er løsningen? 

Løsningen findes online.

Der er få ting, der kan reducere tærskler, fjerne barrierer og give bedre service udenfor de traditionelle åbningstider. Hvis man ansøger om et erhvervslån i en af de store banker, skal man måske gå ned på kontoret på et bestemt tidspunkt mellem 10 og 15 på en hverdag for at indgive udfylde supplerende informationer til sin ansøgning. Det tager unødig tid og energi fra dig og din virksomhed. Desuden kan det være forgæves, når du et par uger senere finder ud at, at du ikke får et lån. Du vil have mistet yderligere tid og momentum i forhold til dine konkurrenter og kunder. 

Derfor bør du i stedet søge online. Det tager normalt ikke mere end et minut at udfylde ansøgningen, og du får svar inden for 24 timer, ofte allerede få timer efter, at du har indsendt din ansøgning samt dokumenter. Herefter får du besked om, hvorvidt du kan få et lån til din virksomhed, og hvad ordningen vil være. 

Hvorfor online erhvervslån? 

Fordi det er hurtigt, sikker og nemt! 

Der er intet besvær med rapporter, regnskaber og andre processor. Hvis du f.eks. Er en restaurantejer, hvis ovn er gået i stykker, kan du ikke vente i uger eller endda måneder på, at et lån bliver godkendt og udbetalt. Hurtighed er vigtig for dig og din virksomhed, så du hurtigt kan løse problemet og fortsætte med at tjene penge. 

Du underskriver med MitID, og alt på vores hjemmeside er krypteret med en sikker forbindelse. Dine kontaktoplysninger, informationer, noter osv. er sikre hos os i vores systemer.

Men frem for alt er det nemt. Det tager kun 1 minut at ansøge, og du behøver ikke at give yderligere oplysninger eller dokumenter - medmindre du ønsker det. Derefter ringer vi til dig, for en snak om dig, din virksomhed og det lån, du har ansøgt om. Du behøver ikke jagte os, vi ringer dig op! Når vi har talt med dig, og foretaget vores kreditvurdering, der forhåbentlig munder ud i et lånetilbud. Modtager du det på mail, så du i ro kan læse hele aftalen igennem inden du underskriver med MitID. Tilbuddet er gyldigt i 7 dage, og du kan til enhver tid underskrive og få pengene udbetalt - samme dag. 

Vi er stolte af vores anmelder og vidnesbyrd! 

Siden begyndelsen har vores kunder værdsat vores service og produkt. Derfor har vi gode anmeldelser på Facebook, Google og Trustpilot - og det er vi stolte af! Det er et bevis på at vi gør tingene rigtigt, og at vi udfylder et hul for Danmarks små virksomheder. 

Prøv os!

  • Ansøgningen er gratis og uforpligtende. 
  • Gratis og uforpligtende tilbud, der er gyldigt i 7 dage. 
  • Ingen start- eller opsigelsesgebyr.
  • Ingen bindingstid. Tilbagebetal lånet før tid uden omkostninger. 
  • Ingen andre afgifter eller skjulte gebyr. 

Tjek os ud

Besøg os på qred.dk, og læs meget mere om hvem vi er, eller giv os et opkald på 89871006. Du er også velkommen til at sende os en mail til support@qred.dk hvis du har sprøgsmål. 

Related posts

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇳🇴 Norge
🇧🇷 Brazil