6 tips til virksomheder for at minimere tabet under Covid-19

6 tips til virksomheder for at minimere tabet under Covid-19

6 tips til virksomheder for at minimere tabet under Covid-19

Read time:
Lästid:
Read time:
Lukuaika:
Read time:
Læsetid:
Read time:
Leestijd:
Read time:
Leestijd:
3
mins
minuter
mins
minuuttia
mins
minutter
mins
minuten
mins
minuten
6 tips til virksomheder for at minimere tabet under Covid-19

Melisa

Country Manager Denmark
Qred

Som en lille eller mellemstor virksomhedsejer kan du hurtig bliver påvirket af Corana virussen, og de tiltag der er blevet foretaget for at kunne formindske spredningen.  Der er flere forskellige faktorer, man kan blive påvirket af som virksomhedsejer i dissse tider.

Industrier der særdeles vil  blive påvirket er følgende:

 • Rejsevirksomheder, særdeles hotelbranchen,
 • Restauranter
 • Tekstil industriel
 • Transportvirksomheder
 • Handelsvirksomheder der fx. handler med Kina eller Italien (Efterhånden er hele verden i denne kategori)

Kort sag ville alle potentielt bliver påvirket af denne virus og dens effekter, alt afhængig af hvor lang tid den kommer til at vare.

For det første vil folk foretrække at opholde sig indendørs, hvilket vil betyde at du pga af dette ikke vil rejse, ikke vil spise ude eller deltage i arrangementer med mange mennesker.

Umiddelbart vil det være naivt at tro, at man ikke vil blive påvirket negativt af denne karantæne, (med mindre man ejer et supermarked eller en kiosk). Derfor er det vigtigt, at man først erkende at man vil lide et tab. Hvor stor tabet bliver afhænger selvfølgelig af hvilken branche I befinder jer i, og hvor lang tid virussen kommer til at vare og påvirke vores hverdag. Disse faktorer er ikke i vores hænder, men der vil være nogle faktorer der er i vores hænder.

Der kan være tiltag man som virksomhedejer bør foretage sig, for at minemere tabet så meget som muligt. Her kommer Qred med 6 tips til hvad man kan gøre for at minimere tabet .

6 Tips til hvad man kan gøre for at overleve!

 1. Modifere måden i når ud til kunder på, promover evt. gratist fragt så folk kan få restaurant besøget eller tøjforretningen med hjem i stedet for fysisk at være tilstede i butikkerne.
 2. Vær kreative: Se om i kan ændre nogle af jeres råvarer så det bliver omdannet til produkter folk vil have behov for. Hvis i fx. normalt har en cateringvirksomheder til større event, kan det være du kan bruge dine råvarer og lave catering til private, der arbejder hjemmefra.
 3. Se om i kan få digitaliseret det meste af jeres produkter / tag møder og konsultationer gennem fx Skype eller Google meeting. Facetime vil endda også være en løsning. Det kan være psykolog konsultationer, kostvejledning, visninger af huse osv.
 4. Snak med jeres kreditorer, enten bed om tid, eller bed om at betale en afgift for forsinkelsen.
 5. Se om i kan formindske køb af jeres varelager. I og med I ikke vil få kunder som i normalt plejer, vil i heller ikke have behov for at ligeså mange varer på lager, hvis i er fødevareindustrien vil de endda rådne op.
 6. Vær forstående over jeres egne kreditorer, giv dem en ekstra uge eller to  til at betale deres faktura, ellers vil i være med at til påvirke en økonomisk krise for andre virksomheder.

Læs også ”Hvilke muligheder er der hvis jeg ikke kan betale mit udestående?"

Derudover er det vigtigt at huske at dette er en virus som nok først er over om nogle måneder. Karantænen i Danmark er måske ovre om 2 uger, men det betyder ikke nødvendig at alt vil komme sig så hurtig. Derfor kan det være en god ide af være forberedt og vær klar på at ændre din virksomhed strategi.

Husk ikke at handle på følelse, men fornuft, og gå ikke i panik, erhverslivet vil med tiden komme sig. Jo mere forbrugeren panikker og ændre sine forbrugsvaner jo mere sandsynlighed er der for at erhverslivet ikke kan følge med i disse hurtige svigninger.

Vi ønsker jer alt held og lykke under denne svære periode

Pas rigtig god på jer selv og hinanden.

/Teamet på Qred

Related posts

🇸🇪 Sverige
🇳🇱 Nederland
🇫🇮 Suomi
🇩🇰 Danmark
🇧🇪 België
🇧🇷 Brazil